چهل گفتار پیرامون ارتقای مهارت های شخصی در کسب و کار


 نویسنده : دکتر پرویــز درگـــی   

امتیاز مشتریان

    برای تهیه کتاب اینجا را کلیک کنید


نکته  مهم بعد از ورود به وبسایت آمازون کشور خود را انتخاب کنید.

چهل گفتار پیرامون ارتقای
مهارت های شخصی در کسب و کار

 

تاریخ انتشار کتاب در آمریکای شمالی: 2021

ادیشن: ادیشن سوم

تعداد صفحات :312 صفحه

  ISBN: 978-1989880159  

خلاصه اثر 

 

فصل اول: بینشهای فردی و ارتقای مهارتهای شخصی فصل نخست حاوی 8 گفتار است تا راهنمای پیشرفت شخصی‌مان باشد. اگر اهدافی به بلندای قله‌ی اورست دارید، این گفتارها را بخوانید. برای "حرفه‌ای شدن" و "دستیابی به این اهداف" به نقشه‌ی راه نیاز داریم. در دومین گفتار این فصل، این نقشه‌ی راه تقدیم شما است. بدون تردید هر انسانی دارای یك "الگوی قهرمان" است كه در اعماق ذهن خود با آن زندگی می‌كند. گاه به آن نزدیك می‌شود، و گاه كیلومترها از آن فاصله می‌گیرد. می‌دانید چرا؟ چون باید "هزینه‌ی قهرمان شدن" را بپردازد كه عبارت است از: پذیرش مسئولیتها، پرورش قابلیتها، و آمادگی برای جذب مهارتها. در كمال تعجب، همراه این "الگوی قهرمان" باید بتوانیم با جسارت و بی‌پروایی "مدیریت نادان درونمان" را جدی بگیریم. سومین گفتار این فصل به مدیریت این دو می‌پردازد: "مدیریت الگوی قهرمان درون"، و "مدیریت نادان درون." چنین دستاوردی به ما نوید می‌دهد كه "آینده‌سازی" و "آینده‌سوزی" در دستان خودمان است. هر كدام را ‌بپسندیم، نصیبمان خواهد شد. كافی است بدانیم "آینده‌سوزی" ما را چه كسی رقم خواهد زد تا از آن بگریزیم یا جانانه به مقابله‌ی آن بپردازیم. در‌این‌باره توصیه‌های متنوعی ارائه شده است. اگر تصمیم داریم مدیری آینده‌ساز باشیم، بهتر است از راههایی آگاه شویم كه به ما انگیزه می‌دهد. این راهها كدامند و چگونه ما را برای "ساختن آینده" ترغیب خواهند كرد؟ پاسخ این دو پرسش را در گفتار پنجم می‌خوانیم. "انگیزه‌ها" نیاز به "جوش درونی" و "پالایش" دارند تا ژرفایی و غنا داشته باشند. ازاین‌رو، به عنوان مدیر لازم است به "بینشی خلاق" دست یابیم. در گفتار ششم با "یونگ"، روانپزشك، و روانشناس سوئیسی آشنا خواهیم شد كه بینش خلاق را متفكران جهانی، مرهون اویند. ویژگیهای این بینش تعریف شده، و برای دستیابی به آن كافی است سه دستورالعمل یونگ را اجرا كنیم. در همین فصل و گفتار هفتم، می‌آموزیم چگونه با "ایده‌هایمان قدم بزنیم" و در نهایت بتوانیم رهبر درون خود را پرورش دهیم، (گفتار 8) .

ذهن پدیده است اعجاب انگیز که یادگیری خوراک آن است

فصل دوم: بالندگی ذهنی و ارتقای مهارتهای شخصی فصل دوم حاوی 3 گفتار است: 1) آشنایی با تكنیك مغزنگاری؛ چگونه نقشه‌ی ذهن خود را ترسیم كنیم؟ 2) بالندگی ذهنی و ارتقای مغز‌ 3) پرورش یك ذهن آشفته و فهرست بازبینی بهبود تمركز‌ فصل دوم با همین 3 گفتار موجز قرار است راهنمای ما برای "پرورش ذهن و بالندگی مغز" ما باشد. دستورالعملها ساده و فراوانند. كافی است كار را از جایی آغاز كنیم. درمی‌یابیم مغز با ظرفیت شگفت‌آورش به كمكمان می‌آید . 

  ذهن عادت دارد موضوعات تکمیل نشده و ناقص را بیشتر در خود نگه دارد. (اصل زایگارنیک)

فصل سوم: تكنیكهای پایه‌ای و ارتقای مهارتهای شخصی‌ در این فصل، با تكنیكهای پایه‌ای سروكار داریم تا ما را به اهدافی بزرگ برسانند. گو آنكه در زاویه‌ی پنهان و آشكار این تكنیكهای پایه‌ای، با موجی از بینشهای خلاق روبه‌روئیم. در فصل سوم كه با گفتار 12 آغاز می‌شود؛ با مجموعه‌ی فراوانی از فهرستهای بازبینی روبه‌روئید كه به "چك‌لیست" معروفند. وقتی از "هوش فرهنگی" در این فصل صحبت می‌شود، به جای تعاریف و توضیحات، با پرسشنامه و "تست" به سراغتان آمده‌ایم. به حكم آنكه آدمی همواره در افراط و تفریط است، در همین فصل یعنی گفتار 22 با اختلالی آشنا می‌شویم به نام "كارشیفتگی." برای رهایی از آن بهتر است ویژگیهای این اختلال را بشناسیم تا در "اوج پیشرفت" و "هوش فرهنگی"، خودمان را از یاد نبریم. در همین ارتباط از "مدیریت و برنامه‌ریزی ژاپنی" آگاه خواهیم شد تا به برقراری تعادل و توازن در "كار" و "زندگی" دست یابیم. آخرین گفتار این فصل (گفتار 26) برای برخی مدیران اندكی "برخورنده" است؛ "مهارتهای پایه‌ای برای درخشش در مصاحبه‌های شغلی." شاید مدیری تصور كند چه نیازی به این مهارت داریم؟ عجول نباشیم. "عجله" و "شتاب" ویژگی دیگری است از "عصر دیجیتالیسم." تصور كنید كسب‌و‌كارمان به هر دلیلی تغییر پیدا كرده است. ناگریزیم در جایی دیگر به "استخدام" خود فكر كنیم. آیا می‌توانیم به مهارتهای خود ببالیم؟ پیش فرض دوم / تصور كنیم همه چیز روبه‌راه است. همچنان در كسب‌و‌كارمان مدیر هستیم، و تمامی امور به فرمان ما اجرا می‌شود. به عنوان یك ناظر خارجی، "فرد بیرونی"، یا "سوم شخص" یا "فرد غریبه"، منصفانه به ارزیابی خودمان بپردازیم. آیا همین اكنون به خود اجازه می‌دهیم تا سكان مدیریت را در دست گیریم یا نیازمند مهارتهای تازه‌ای هستیم و به بینشهای تازه‌ای نیاز داریم. در این صورت وقت داریم. حداقل می‌توانیم فصل نخست را با 8 گفتار آن در همین كتاب بخوانیم . 

در برند شخصی باید خود را مانند یک محصول تصور کنید که قصد دارید آن را به فروش برسانید

فصل چهارم: برندسازی و ارتقای مهارتهای شخصی تمام مساعی ما برای افزایش دانش، بینش، و مهارت در یك واژه به نام "برند" نهفته است. اكنون در این فصل می‌خوانیم چگونه برند خود را بسازید، چگونه برند خود را تعریف كنید، چگونه برند خود را متر كنید، و... 7 گفتار را در فصل چهارم می‌خوانیم. در این فصل به رغم تكنیكهای برندسازی، تكنیكهایی برای خودارتقایی برند، راهكارهایی برای معماری برند شخصی آمده است، همچنین با "ست گودین"، متفكر بازاریابی آشنا می‌شویم. ست گودین، دانشمندی تمام‌عیار، و در عین حال سخنرانی جنجالی است كه برای "برندسازی"، روشی كاملاً متفاوت با سایر بزرگان بازاریابی دارد. اگر دوست دارید بیشتر او را بشناسید، گفتار 32 این فصل را بخوانید. در صورت تمایل، فیلمی را مشاهده كنید كه همكارانم از سخنرانی "ست گودین" آماده كرده‌اند كه به زبان انگلیسی است با زیرنویس فارسی (آن فیلم را می‌توانید از فروشگاه انتشارات بازاریابی تهیه كنید). در این فیلم، در كمال تعجب می‌بینیم این دانشمند جهانی با جورابهای كاملاً لنگه به لنگه در صحنه ظاهر می‌شود تا به مدیران یاد دهد چگونه می‌توانند در دنیای پر از برند، برند خود را از میان "انبوه پیامها" متمایز سازند. به همین دلیل است كه او كتابی دارد به نام "گاو بنفش" و می‌تواند راز "برند شدن" را به آسانی بگوید .

کارآفرینی یک سبک اندیشه است. بخشی ازآن اکتسابی و بخش دیگرش ذاتی است

فصل 5: كارآفرینی و ارتقای مهارتهای شخصی فصل پنجم حاوی 7 گفتار است؛ یعنی گفتار 34 تا گفتار 40. این فصل قرار است خروجی تمام كتاب باشد البته برای دو گروه: الف) كارآفرینان جوان ب) كارآفرینانی كه به رغم داشتن سن و سال بالا، همچنان جوانند و ‌جویای "نام." هر دو گروه، سری پرشور دارند و در پی "طرحی نو" هستند. ویژگیهایی نظیر "پرانرژی بودن"، "جسور بودن"، "قدرت ریسك بالا"، الاكلنگی زندگی كردن به گونه‌ای كه پای در زمین دارند اما به "آسمان" می‌اندیشند، بخشی از ویژگیهای این گروه است. این فصل برای هر دو گروه مفید است. به علاوه اگر مدیرانی دوست دارند در آینده، فرزندانی كارآفرین پرورش دهند، گفتار 38 برای آنان است. گفتار "كارآفرینان جوان بخوانند" همچنان برای گروه كارآفرینانی است كه به لحاظ سنی جوان نیستند، ولی همچنان علاقه‌مندند خود را در دریای مواج كسب‌و‌كارهای تازه به مخاطره‌ی تازه‌ای بیندازند. و در نهایت چهلمین گفتار یعنی فصل پایانی عنوان ساده‌ای دارد: چه كسانی را استخدام كنید؟ علاقه‌مندم تكرار كنم جوانانی كه در پی كارآفرینی هستند باید بدانند چه كسانی می‌توانند در آغاز كار، آنان را به هدفهای قله‌ی اورستی برسانند. در غیر این صورت، جالب است بدانید آنانكه بارها كسب‌و‌كاری به راه انداخته‌اند، برای كارآفرینی تازه، همچنان همان لغزشهایی را دارند كه "جوانان تازه‌كار" دارند. دلیل: كارآفرینان بدون توجه به سن و سال آنچنان مقهور و مفتون هدفهای قله‌ی اورستی هستند كه بروز این خطاها، برای خودشان عادی است و دیگران را متعجب می‌كند

 


در مورد دکتر پرویز درگی بیشتر بدانیم









 

اشتراک گذاری






 

دیگر آثار از این نویسنده:

مدیریت و رهبری در کسب و کار

چهل گفتار پیرامون مدیریت و رهبری در کسب و کار

 مهارتهای مشتری نوازی

چهل گفتار پیرامون مشتری نوازی و ارتقای مهارت ها مشتری مداری


مهارتهای ارتباط با مشتریان شاکی 

مهارت های ارتباط با مشتریان شاکی و آموزش به خط اول فروش و ارتباط با مشتری

مدیریت برند شخصی

مدیریت برند شخصی بر پایه خود مدیریتی


مدیریت بازاریابی

مباحث و موضوعات مدیریت بازاریابی با نگرش بازار ایران  

ارتقای مهارت های بازاریابی

چهل گفتار پیرامون ارتقای  مهارت ها بازاریابی    

ارتقای مهارت های فروش

چهل گفتار پیرامون ارتقای مهارت ها فروش 

قیمت گذاری 

قیمت گذاری با نگاه بازاریابی 



شناخت بیماری های کسب و کار 

شناخت بیماری ها و سندرم های آسیب آور به سازمان ها  و راهکارهای درمان آن سیندورم ها  

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.