احمد ستایش 


نویسنده کتاب : سرزمین خوش بینی 


کتاب سرزمین خوش بینی 

احمد ستایش


از زبان احمد ستایش:

    زمانی که کودک بودم، دفتر کوچکی داشتم که همیشه چیزهایی را که دوست داشتم،  یه روزی داشته باشم رو می‌نوشتم (البته بزرگ که شدم فهمیدم که اون دفتر،همان دفتر هدف بوده).  علاقه زیادی به کتاب و شعر داشتم به همین خاطر همیشه به سراغ کتابخانه پدرم می رفتم.  و بارها هر کتاب را می خواندم.

    سالها از آن زمان گذشت تا این که یه روز اون دفتر رو خیلی اتفاقی بین کتاب ها دیدم.  توی دفترم نوشته بودم من روزی یک مهندس،نویسنده و شاعر می شوم.

    علاوه بر اون،تیپ ظاهری ام را هم نوشته بودم!حتی ماشینی که در آینده می خریدم(پاترول).  روزی که دفتر رو می خوندم هیچ یک از این موارد رخ نداده بود.  البته سر سوزن ذوقی در شعر و شاعری داشتم.  و گاهی دل نوشته هایی می نوشتم.اون روز تصمیم گرفتم به آرزوهای کودکی جامه عمل بپوشانم.

    از بین رشته های مهندسی ،به نرم افزار علاقه بیشتری داشتم،و همین باعث شد.  تا این رشته رو انتخاب کنم تا یکی از رویاهای کودکی ام که حالا به هدف تبدیل شده بود،محقق بشه.  مجموعه اشعارم رو هم تا حدودی جمع کردم اما اقدامی برای چاپ آن نکردم.  ماشین مورد علاقه ام که پاترول بود هم دیگه از رده خارج شده بود.

    خوشحالم که تونستم رویاهای کودکی ام رو به اهداف امروزم تبدیل کنم.  و تلاشم را در راستای تحقق تک تک شون به کار بگیرم.  بعدها بواسطه علاقه ای که به روان شناسی داشتم،به ادامه تحصیلات در این رشته مشغول شدم  تا حرکتی نو در زندگی من رخ دهد.

    تلفیقی از نرم افزار و ذهن انسان باعث شکل گرفتن تکنیک هایی نو در مسیر کاری من شد.

       




     




    احمد ستایش 

    بنیان گذار تکنیک های نوین خوش بینی در ایران

      ارائه مطالب در زمینه خوش بینی در بیش از ۲۰ رسانه معتبر ایران

    خبرگزاری های  ایلنا ، عصر ایران ، ایسکانیوز ، فارس ، جوان آنلاین ، اقتصاد ملی ،  تفسیر نیوز ، پول نیوز

    روزنامه های   ایران ،حمایت،تعادل،تفاهم،وطن امروز،جوان،جهان اقتصاد،ابتکار،آسیا،ابرار



    گاهی كارفرمايان صرفا برای رضايتمندی كاركنان، توجه بسياری به خدمات درمانی و رفاهی می كنند، اما موضوعی كه نبايد از آن غفلت كنند ايجاد محيطی شاد و آرام برای كاركنان وگوش دادن به حرف های پرسنل است چراكه اين موضوع، می تواند در بهبود نگرش كاری و خوشبيني به روزهای آينده تاثير بسزايی داشته باشد.
    خوشبينی در واقع براي هر شخص، نيرويی قابل كنترل است، خوش بينی نبايد در حدی باشد كه تجسم كردن آينده را غيرقابل دسترس كند و از سوی ديگر نبايد آنقدر خوش بين بود كه نيروی انسانيی و درونی خود را سرخورده كرد.
    جنس تفكرافراد در اولين گام سرچشمه به وجود آمدن خوشبينی در امور كاری هر فردی است، محيط اطراف هر فرد نيز می تواند در تسريع معيارهای اميدوار كننده هر شخص اثرگذار باشد، به عنوان مثال پژوهش‌های اخير در دانشگاه تگزاس نشان می دهد كه رنگ‌ های خاكستری، بژ و سفيد، احساس غم، اندوه و افسردگی را به كاركنان به ويژه زنان تزريق میكند. از سوی ديگر، مردان، مشابه اين احساسات منفی را با رنگ‌هاي بنفش و نارنجی تجربه می كنند.
    آنچه مسلم است در دنياي امروز افراد خوش بين نقش های گيرا و موثری را ايفا می كنند و موفقيت های بيشتری را به دست می آورند، اين يك ادعا نيست چراكه شما هرگز نمی توانيد فردی را پيدا كنيد كه در عين افسردگی و خمودگی در زندگی اجتماعی و احساسی خود موفق باشد. 
    درباه خوش بینی در این کتاب بیشتر بخوانید








     

    راههای ارتباطی با احمد ستایش