منصوره شکیبا مهر


از زبان منصوره شکیبا مهر


    بعد از فوت مادرم، زمانی که اوضاع تا حدودی آرامتر شد، حسی که حتی بیشتر از دلتنگی و سوگواری مرا آزار می داد، خشم بود. احساس خشم به کادر پزشکی که درباره راههای درمانی و عوارض آنها توضیحی ندادند و انتخاب را به عهده خودمان نگذاشتند. چون خودم فار غ التحصیل رشته مامایی بودم مسیر درمان و دلیل اقدامات پرستاری که انجام می شد را کاملاً متوجه می شدم و از برخی بی دقتیها که در برخی از افراد تیم درمانی و مراقبتی مشاهده می کردم بسیار خشمگین بودم. و تمام این مسائل 4 سال زندگی همراه با سختی را برای مادر من به همراه داشت. لزومی به طرح تمام مشکلات و کمبو دها نمی بینم. فقط همین را بگویم به حدی خشمگین بودم که تمام زحمات کادر درمانی اندکی از آن کم نکرد.

    تمام ساعات روز در این فکر بودم که چطور می توانم این آدمها را تغییر دهم؟ چه کاری  می توانم انجام بدهم که برخی ازپرسنل و کارورزان با دلسوزی و دقت بیشتری به بیماران ارائه خدمت کنند؟

    هنگامی که افکارم را جمع کردم دیدم من چهار روش برای اقدام دارم.

    راه اول: سراغ تک تک افرادی که فکر می کردم کوتاهی کرده اند بروم و دعوا و جار و جنجال راه بیاندازم. (عصبان یگری یا بروز نامناسب خشم) این روش منتفی بود چون من چنین شخصیتی نبودم.

    راه دوم: شکایت از کسانی که فکر می کردم در انجام وظایفشان کوتاهی کرد ه اند.در این روش خشم خود را به صورت مطلوب بروز داده بودم ولی چندین ماه باید درراهروهای دادگاه رفت وآمد می کردم تا بتوانم ادعای خود را ثابت کنم.

    آشتی با خشم

     راه سوم: فکر کنم کاری از دست من بر نمی آید و این خشم را همیشه همراه خود داشته باشم. مسلماً در این روش حس ناتوانی هم بر خشم افزوده می شد و آسیب روانی شدیدی را متحمل م یشدم.

    و اما من راه چهارم را انتخاب کردم. ابتدا قبول کردم که نمی توانم کسی را تغییر دهم. سپس از نیرویی که این خشم در من ایجاد می کرد، در جهت تغییر خودم استفاده کردم و شروع به یادگیری کردم و مهار تهای فردی خودم را ارتقاء دادم. چون می دانستم اگر بتوانم به انسان تأثیرگذاری تبدیل شوم، اطرافیانم نیز تغییر می کنند. وقتی بتوانم آموخته هایم را آموزش دهم، تعداد افرادی که می توانند با استفاده از این آموزشها زندگیشان را تغییر دهند بسیار بیشتر از تعداد افرادی خواهد بود که من به عنوان کادر درمانی میشناختم و این یعنی یک اقدام بسیار بزرگ است. کاری که حتی وقتی به آن فکر هم می کردم لبخند به لبم می آورد. به این صورت هم به هدفم رسید هام و هم از خشم خود به بهترین نحو استفاده کرد هام. طوری که هرگاه در طول این مسیر احساس خستگی می کنم، به یاد رنجی که مادرم متحمل شد می افتم و دوباره با انرژی مضاعفی شروع به حرکت می کنم.





    منصوره شکیبامهر

    نویسنده ، سخنران و مدرس مهارت های زندگی و بهبود فردی و مدرس دوره های


     آموزش مهارتهای زندگی

     آموزش مهارتهای رشد و بهبود فردی

    آموزش مهارتهای انتخاب همسر و همسرداری



    سوابق آموزشی و تحصیلی

    • کارشناس مامایی

    • دارای مدرک بین المللی NLP

    • دارای مدرک بین المللی مشاوره اختلالات عملکرد جنسی

    • دانش آموخته دوره بلند مدت و فوق حرفه ای تربیت مدرس از موسسه بیشتر از یک

    • نویسنده کتاب آشتی با خشم

    • نویسنده کتاب الکترونیک ایست

    • دانش آموخته ی دوره ی بلندمدت فتوریدینگ

    • برگزارکننده سمینارهای بنیان روابط

    • برگزارکننده وبینارهای ارتباط موثر، اعتماد به نفس، ازدواج موفق

    • برگزارکننده لایوهای اینستاگرامی در حوزه های اعتمادبه نفس ، مهارتهای ارتباطی زوجین ، درک متقابل ، سلامت روان

    • برگزاری دوره ای لایوهای اینستاگرامی با محوریت کتاب های آموزش مهارت های زندگی( کتالایو)

    • ایراد سخنرانی در دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران

    • ارائه آموزش های بهبود فردی در مدارس




    با خواندن این کتاب شما می توانید با آگاهی هایی که به دست می آورید ، هم کمتر خشمگین شوید و هم هنگامی که خشمگین شدید ، رفتار مناسبی داشته باشید . از طرفی به آدمی تبدیل خواهید شد که خشم علاوه بر تاثیراتی که بر بدن دارد ، تاثیرات سوئی بر زندگی ما دارد .